teisipäev, 5. detsember 2023

Emotsionaalne lugu emadusest

"Sosinad" on lugu ühes naabruskonnas elavatest perekondadest naiste pilgu läbi.

Whitney ja Jacob - kolme lapse vanemad, kellest ühega juhtub kohutav õnnetus.

Blair ja Aiden - Blair kahtlustab, et ta abikaasal on afäär, kuid teeb sellegipoolest nende tütre Chloe ees head nägu

Rebecca ja Ben - lastetu paar, kelle abielu on karile jooksmas

Mara ja Albert - vanapaar, kes oma naabrite tegemistel silma peal hoiavad

Kui peaksin ütlema ühe omadussõna, millega seda romaani iseloomustada, siis oleks selleks sõnaks "emotsiooniderohke". Seal oli kurbust, rõõmu, kadedust - tõeline emotsioonide kokteil. Suure osa loost moodustas emadus selle erinevates viisides. Mara, kelle poeg oli juba täiskasvanud; Blair, kes loobus tütre heaolu nimel oma tööst; Whitney, kes ei käitu oma lastega alati just kõige paremini ja Rebecca, kes oleks valmis andma endast kõik, kui tal ainult õnnestuks emaks saada. 




Veidi häiris mind lugejana see, et romaani sündmused hüppasid mitme ajaperioodi vahel, see muutis loo kohati veidi segaseks. Saan tuua välja ühe sümpaatse tegelase - Mara. Nii Whitney'l, Blair'il ja Rebecca'l olid oma positiivsed küljed, kuid teisalt olid neil kõigil ka käitumis- või iseloomujooned, mis mind häirisid.

Soovitan seda romaani, kui tahad lugeda emaduse ümber keerlevat emotsionaalset lugu. Samas aga hoiatan, et selles romaanis on mõningaid päris häirivaid kirjeldusi.


Suur tänu kirjastusele Helios selle romaani eest!


Teised Ashley Audrain'i romaanid minu blogis:

"Kahtlus"


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Popstaari elu teine külg

Pean alustuseks tunnistama, et ma ei ole eriti suur elulugude lugeja. Vahel aga satun neidki lugema, kui raamat on persoonist, kes mulle huv...