teisipäev, 26. juuli 2022

Ühe naise suur armastus

Emma ja Leo. 

Leo ja Emma.

Nad on olnud koos kümme pikka ja õnnelikku aastat. Neil on ühine laps, Ruby, koer ja kodu. Mis kõige tähtsam - nad armastavad teineteist jäägitult.

Leo tööks on ajalehele järelehüüete kirjutamine. Kui tema armastatud Emma raskelt haigeks jääb on Leo kindel, et tahab ise oma naisele järelehüüde kirjutada. Sellega algust tehes on mõned faktid naise elus Leo jaoks segased ning ta asub oma naise tausta ja minevikku lähemalt uurima. Näiteks on Emma väitnud, et on ülikooli lõpetanud, kuid tema nime lõpetajate nimekirjas ei ole, samuti tundub midagi naise kooli lõpetamisel tehtud foto juures imelikku.

Eneselegi ootamatult avastab Leo nii mõnedki seigad, mille kohta Emma talle valetanud on või mida üldse mehe eest varjanud on. See ajab mehe segadusse ning ta otsustab oma naise mineviku kohta tõe välja selgitada. Isegi, kui see tähendab, et Emma ise talle tõtt ei räägi ning ta oma naise selja taga tegutsema peab. 



See raamat oli tempolt rahulik, kuid siiski oli kogu aeg õhus selline mõnus salapära. Olin alguses üsna kindel, et tean, mis saladust Emma Leo eest varjab. Kuid kui selgus Emma tegelik saladus, lõi see mind pahviks, sest see oli midagi hoopis teistsugust, kui see, mida ette kujutasin. 

Olen lugenud kõiki Rosie Walshi raamatuid, mis eesti keelde tõlgitud on ning kõik on mulle ka meeldinud. "Minu elu armastus" (ning kõik teisedki selle autori raamatud) on minu arvates ideaalsed suvel lugemiseks - pakuvad rohkelt emotsioone ja mõnus lugemiselamuse. 



Suur tänu kirjastusele Helios selle raamatu eest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kas koolitüdruk suudab lahendada aastatetaguse mõrva?

"Hea tüdruku mõrvaraamatu" tegevus toimub väikeses linnas nimega Little Kilton. Viis aastat tagasi tapeti koolitüdruk Andie Bell. ...