esmaspäev, 20. veebruar 2023

Miks ei ole hea suuri saladusi endaga kaasas kanda

Aasta 1984. 

Bessie on uudishimulik ja sihikindel tüdruk. Ta teab, mida elult tahab. Aga Bessie on ka omajagu põnevil, sest kes teab, mis elul talle veel pakkuda on? Ehk isegi midagi sellist, millest ta ise unistadagi ei oska?

Aasta 2021. 

Elu ei ole Bessiet hellitanud. Tema abielu Marioga on lagunemise äärel. Nende poeg on äsja abiellunud ning nähes, kui õnnelik ta on, otsustab Bessie teha kõik, et oma abielu päästa.



Bessie käitumine tundus mulle veidi kummaline. Just sellest küljest, et ta kandis endaga terve elu kaasas saladust ning jagas seda abikaasaga alles siis, kui nende suhted juba päris puruks olid. Mina mõtlesin vaid, et seda kõike oleks ju saanud ära hoida, kui Bessie Mario suhtes algusest peale aus oleks olnud. 

"Puhtalt lehelt" oli mõnus lugemine. Ei saa öelda, et kerge, sest seal on üksjagu teemasid, mis panevad mõtlema. Mõtlema sellele, kuidas minevikus tehtud teod ja öeldud sõnad meie elu igaveseks muuta võivad. See raamat pakkus nii erinevaid emotsioone - alustades narust ja lõpetades (õnne) pisaratega. Soovitan, kui otsid mõtlemapanevat lugemist.


Suur tänu kirjastusele Pegasus selle raamatu eest! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kas koolitüdruk suudab lahendada aastatetaguse mõrva?

"Hea tüdruku mõrvaraamatu" tegevus toimub väikeses linnas nimega Little Kilton. Viis aastat tagasi tapeti koolitüdruk Andie Bell. ...