kolmapäev, 30. november 2022

Endise häkkeri ja praeguse IT ettevõtja kuum armastuslugu

Erica Hathaway on kasvanud üles vanemateta, tulenevalt sellest on ta alati tahtnud iseseivalt hakkama saada. Ta on lõpetanud õpingud kolledžis ning esitleb investoritele oma uut ettevõtet lootes, et teda saadab edu. Erica ei oska aga aimatagi, millise suuna tema elu peale seda esitlust võtab. Sest üks investoritest, kellele ta oma projekti esitleb, on Blake Landon. Kunagine häkker, "paha poiss", kes on harjunud saama seda, mida tahab. Nüüd on selleks Erica. 


"Särisev side" on üsna stereotüüpne naistekas, seda nii tegelaste (tagasihoidlikuma iseloomuga tüdruk ning rikas ja sarmikas mees) kui ka süžeeliinide poolest. Samas aga oli Erica sihikindel ning teadis, et tahab oma ettevõttega kaugele jõuda - see joon mulle tema puhul meeldis. Seega, pealenäha suuri üllatusi see mulle lugedes ei pakkunud, kuid mulle meeldis Erica sõbranna Alli ning tema boyfriend'i Heath'i kõrvalliin. 

Kuigi ma seda tüüpi romaane pigem ei eelista, siis Meredith Wild'i Häkkeri-sarja puhul loeksin ka järgmise osa läbi, et teada, kuidas lugu edasi läheb. 



Suur tänu kirjastusele Pegasus selle raamatu eest!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kas koolitüdruk suudab lahendada aastatetaguse mõrva?

"Hea tüdruku mõrvaraamatu" tegevus toimub väikeses linnas nimega Little Kilton. Viis aastat tagasi tapeti koolitüdruk Andie Bell. ...